$ 31,5 miljoner Satoshi-Era Bitcoin kan vara till salu

Satoshi-eran bitcoin har konsoliderats i två bulkplånböcker med totalt 2050 BTC, värt 31,5 miljoner dollar.

Konsolideringen kan vara en föregångare till att dessa decennium gamla mynt säljs på marknaden

En bulkförsäljning på 2050 BTC och ökande mineraltillflöden till börser kan utlösa ett betydande bitcoin-prisfall.

Vill veta mer? Gå med i vår Telegram-grupp och få handelssignaler, en gratis handelskurs och daglig kommunikation med kryptofans!

Trust Project är ett internationellt konsortium av nyhetsorganisationer som bygger standarder för transparens.

Crypto Market Exchange ner

Ett par sammanlagda Bitcoin Era summor (BTC) till ett värde av 31,5 miljoner dollar, orörda under tio år, kan snart säljas på marknaden när nuvarande prisvinster fortsätter.

Satoshi-eran BTC-rörelser väcker ofta stor uppmärksamhet inom kryptorummet. Vanligtvis fokuserar det oftast på att avgöra om mynten är en del av den stash som Bitcoins bryter i ‚ Patoshi-mönstret ‚.

2050 BTC slår marknaden snart?

Tweeting den 9 november avslöjade Bitcoin-analytiker @murphsicles konsolideringen av 1000 BTC (~ 15,5 miljoner dollar) från adresser som innehöll årtionde gamla belöningar. Data från blockchain.com visar en sammanställning av 50 BTC i myntbaserade belöningar från 20 olika adresser.

Innan den första Bitcoin-halveringen 2012 tjänade gruvarbetare 50 BTC som belöning för att framgångsrikt bryta ett transaktionsblock.

Som framgår av bilden nedan har enheten som ansvarar för samlingen också delat upp 1000 BTC-hamnen i inhemska bech32 SegWit-adresser.

Satoshi-eran Bitcoin på väg?

1000 BTC-satsningen är den andra av sådana rörelser på mindre än en vecka. Tidigare i november flyttades ytterligare ett parti av Satoshi-eran myntbaserade belöningar från 21 adresser till ett konsoliderat 1.050 BTC (~ 16 miljoner dollar).

1.050 BTC-skatten har den unika kvaliteten på en adress från Patoshi-mönstret. Lika betydelsefullt är det faktum att samma adress också förekommer i 1,1 miljoner BTC Tulip Trust-dokument.